21 juli 2013

Till hösten blir det nytt liv

Jag har glömt att berätta! Från och med i höst, närmare bestämt den 2 september tar mitt liv en helt ny inriktning!

Jag har jobbat sen jag tog studenten, med ett avbrott med plugg i ett år. Jag har gjort det för att jag inte vet vad jag ska bli när jag blir stor. Nu är jag stor och jag vet fortfarande inte vad jag ska bli. Men jag vet vad jag är intresserad av. Ett intresse som inte släpper taget om mig. Därför gjorde jag högskoleprovet i våras och sökte skola.

JAG KOM IN!!!

Så från och med september så är allt annorlunda. Det är både roligt och läskigt i en salig blandning.

Det är en lång utbildning, 4,5 år ska jag studera.

Har precis suttit och tittat igenom sidorna för ny student och sett lite av den studielitteratur som ska inhandlas. Funderar på om jag redan nu ska göra det eller om jag ska vänta. Det kan ju vara rätt skönt om det inhandlas nu och jag kan läsa lite redan. För till hösten kommer det ju vara höstförkylningar på förskolan, det är ett som är säkert..

Åh, blir alldeles pirrig i kroppen av att tänka på allt nytt som väntar. Jag är så van att ha kontroll och koll på läget, hittar vart jag ska och så vidare. Nu vet jag ingenting. Både läskigt och kul. En nyttig erfarenhet hur som helst...

Men nu ska jag först och främst se till att ta det lugnt, så lugnt det går fram till september. Så jag fortsätter piggna på och har ork. Vill ju inte falla ner igen!

1 kommentar: