08 september 2013

Nu kör vi! Hösten innebär nystart?!

Som Astha skrev tidigare har måndagstipset haft sommarlov, men nu är vi tillbaka! Varje söndag får ni ett recept på en vegetarisk maträtt. Med andra ord kan vi lova er ett inlägg i veckan. Vi hoppas såklart att vi kommer skriva mer om ett ekologiskt valt liv, våra val i vardagen för att må bra i själen. Men vi vill hålla det på en rimlig nivå, då vi alla jobbar eller pluggar eller både och, så kan vi inte binda upp oss på mer än just detta:
  • Ett recept i veckan.
  • Andra inlägg om livet, val, tips, funderingar och så vidare när vi har tid och lust.
Detta innebär att ni kanske känner att ni inte vet när ni ska kika in här på bloggen?! Mitt tips då är att följa oss på facebook! Där lägger vi upp länk när vi skrivit ett inlägg. På så sätt har du chans att hålla dig uppdaterad!

Mitt andra tips är, om ni äger en smartphone, installera instagram och följa oss där. Ibland kommer det upp bilder där med lite längre text. Helt enkelt för att det ibland är smidigare.

Jag kan ge er en liten morot att jag redan lagt upp några recept med schemalagd publicering till mina söndagar. Det är recept från Gröna Kassen, som jag ju skrivit om tidigare. Jag tog kontakt med en av de som ansvarar för Gröna Kassen och frågade om jag fick dela med sig av deras supergoda recept och hen svarade ja! Så det är något ni kan ha och se fram emot!

Ta hand om er! Min söndag ska nu spenderas läsandes agrarhistoria! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar