28 oktober 2013

Är måndagtipset populärt?

Vår skribent Baldrick missade att lägga upp ett recept igår. Jag vet inte om planen är att lägga upp ett idag eller senare i veckan, men jag hoppas det!

Hur som helst, på vår sida på facebook har jag lagt upp en länkning till ett recept och gör väl så även här. Det är en länk till Siri, som ju endast skriver recept här enligt schema. Annars är det här ni hittar henne, bloggandes om livet som student på SLU och sedan en tid tillbaka utomlands.

Jag gick in och tittade på vår statistik och såg hur många sidvisningar vi haft idag, samt vilka inlägg som setts mest. Jag blev varm i själen när jag såg att i princip alla sidvisningar idag var till olika recept gällande köttfri måndag. Det betyder förhoppningsvis att även om det inte ligger uppe ett recept på söndagen eller måndagen, så letar ni upp något av alla de härliga recept vi har på lager! SÅ KUL!

Ett tips för att komma åt alla recepten är att välja en etikett, som ni kan se på ena sidan. Det är ju en hel drös med information över ena fältet, men en av informationsdelarna är just vilka etiketter vi har lagt på inlägget. Vi har satt som regel att alltid sätta följande etiketter på våra recept: mat, köttfri måndag, recept, måndagstipset. Så där kan ni få mycket inspiration på ett enkelt sätt!

Ta hand om varandra i blåsten som är här över Uppland nu i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar