16 oktober 2013

Bloggtorkan är ett faktum

Det är fullt ös i skolan. Det kanske är så mycket för att jag ställer för höga krav på mig själv. Jag vet faktiskt inte. Jag tycker ändå att jag håller en lagom ambitionsnivå, men det ger inte så mycket ledig tid.

Därav är bloggtorkan ett faktum. Jag är hemma eller på skolan. På så sätt blir det inte så fasligt mycket intryck av omvärlden. Visst är det mycket intryck i skolan och med all litteratur jag läser, men med dem följer det en hel del skrivuppgifter, så fokuset på skrivandet ligger ju där.

Mitt tips som vanligt blir att gilla oss på facebook. Där delar vi sidor, tipsar om dokumentärer, intressanta artiklar med mera. Det är på ett sätt mer som händer där just nu.

I förra veckan var jag och några från klassen iväg en bit utanför Uppsala för att kolla in området gällande ett historiearbete. Det var en rolig detalj då det är ett område vi hade landställe på i tiotal år och även där jag bodde heltid ett par år.Det är något som är väldigt trevligt med skolan, det är en hel del exkursioner! Inte bara sitta och läsa skolbok. Dock har jag en bok som jag måste läsa mer i till imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar