04 oktober 2013

Min nya mobil :)

MIn kära mobil har hängt med ett tag, på senare tid har den inte riktigt hängt med. Sms försvinner och täckningen har varit urusel, trots ett nytt simkort. Varje gång jag lägger ifrån mig mobilen så åker baksidan av. Det var helt enkelt dags för förnyelse! Funderar kring att byta operatör, till en som ska ha bättre täckning där jag bor. För att blidka en frustrerad pojkvän som inte kan få tag i mig och än mer frustrerade arbetskollegor.
Kanske en smartphone eller Iphone eller något annat hippt mega avanserat med internet och appar? Många jag känner har smartphones och det är så smidigt och bra och roligt med alla appar och spel, säger de.

Jag begav mig till varuhuset. Efter en stunds funderande bestämde jag mig för en nokia lunia (elller vad den hette). Expediten förklarar att den finns inte på lager inte ens på deras huvudlager, det kommer att dröja 3veckor innan den kommer in i butik igen. Var jag intresserad av någon annan? Nä tack. Det fick vara till dess.

På en tur ner till älsklingens familj visar det sig att de har några gamla mobiler till övers!
Jag fick en som var bara 2år. Täckning blev mycket bättre i min stuga (den gamla mobilen var säkert mer än 6 år) så jag sparar en massa pengar på att inte behöva byta operatör. Mobilen har en kalender som jag använder flitigt och alla sms kommer fram direkt. Jag är helt enkelt supernöjd med min nya fina mobil!
0kr för telefonen och 0kr extra i månaden.:)
Mindre teknikskräp på sopberget:)
Jag kan lägga min tid på något som ger mig mer än att leka med mobilappar:)

Varför jag är så nöjd med min nya (begagnade) mobil är det få i bekantskapskretsen som förstår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar