09 januari 2014

Ett steg i rätt riktning...

För drygt två år sen gick mitt abonnemang ut på min mobil. När jag kikade efter vad jag skulle välja för nytt abonnemang blev jag mycket upprörd över att det var billigare för mig att ta en ny telefon istället för att förlänga befintligt abonnemang på den gamla telefonen.

Nu när två år har gått var det dags att kolla om det fanns möjlighet att hitta något abonnemang som inte var så dyrt, då det finns en chans att spara in ett par hundra varje månad om jag hittar något billigt. Tänkte att jag kör med kontantkort annars, så vi drar ner på de fasta kostnaderna. Även om jag vill ha en ny leksak, så behöver jag ju faktiskt inte det. Det finns en tid och plats för allt och en ny telefon när man studerar hör inte dit. Inte när man har en fullt fungerande telefon, tandläkartider i mars, samt ett större behov av nya glasögon (så jag kan se)...

Gissa hur glad jag blev när jag hittade ett abonnemang som innebär att jag betalar 199kr i månaden och får ringa och smsa fritt?! På det ingår dessutom spotify med ett par schyssta hörlurar. Kändes helt ok. Så nu håller vi bara tummarna för att telefonen håller i minst två år till!

Det jag vill ha sagt med det här är att det kändes bra att inte känna sig tvingad till att inhandla en ny telefon om man ville hålla kostnaden nere. Det är väl ett steg i rätt riktning!? Bättre att använda saker tills de faktiskt går sönder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar