04 april 2014

Första veckan på kursen klar, hur känns det?

Fredag kväll och jag har suttit och pluggat fram tills nu. Både lördag och söndag kommer bli pluggdagar (om än halvdagar, då annat också är planerat).

Ekologin som har varit större delen av veckan känns mest rolig. Det är lite krångligt på sina ställen, men det känns som att det mest handlar om att ställa om hjärnan till ett annat tänk.

Växtproduktionen ger mig just nu lite ångest. Det var en konstig start, väldigt snabb och med extremt mycket kemiska termer. Kände mig enormt bortkommen. Imorgon ska jag läsa ett kapitel om mark och förstå det här med jord och bördighet tänkte jag. Så har jag 'kommit ikapp' på den kursen. Jag måste även läsa klart två kapitel för ekologikursen. Lyckas jag med det i helgen, så är jag i fas för nästa vecka. Skulle vara grymt skönt att vara där..... För jag antar att min sista tenta på förra kursen kommer tillbaka i nästa vecka och då kanske jag har lite komplettering att pyssla med.

Men nu tänker jag faktiskt ta fredagskväll. Hinner väl med lite slötittande på TV:n i någon timme innan jag somnar.

Just ja, min cykel kom i veckan, så jag har cyklat två dagar i rad. Helt underbart med växlar! Känns som jag flyger fram! Så skönt så skönt!

Ni kommer ihåg frågorna på höger sida?! Fyll i vad du du känner/tycker!!

Trevlig helg på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar