26 april 2014

Skönt trött i kroppen

Vilken härlig dag det varit idag! Morgonen var aningen hektisk för att få i ordning mat och snacks för en heldag, men när det var klart blev det bara roligt.

Jag, barnen och min mamma åkte till Matparken och hade arbetsdag. Det är en speciell känsla att gräva i land och ännu mer speciellt när man gör det i ett kollektiv. Jag var med tidigare i veckan när vi sådde och det gick så fort att så när vi alla hjälptes åt. Det hade tagit så många fler timmar att göra det själv. Rätt så självklart, men känslan när man gör det tillsamman är faktiskt oslagbar. Så idag var det städ-dag på schemat. Vi röjde undan och lagade grejer. Kändes superhärligt när vi väl var klara. En enorm skillnad blev det och det fanns redan lite spenat och örter som man fick skörda om man kände för det.

Imorgon ska jag åka till min pappa och gräva lite mer i land, jordärtskockor ska skördas och sättas! Tanken är även att vi ska titta på bina. Min pappa har haft bin och tänkte köra igång i år igen. Jag ska vara med på ett hörn för att lära mig. Kul!

Men nu ska den här lördagskvällen ägnas åt.... STUDIER..... roligare kan man ha, men jag måste få in kunskapen i huvudet och olika tenta sätt närmar sig med stormsteg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar