11 november 2014

Nya kurser-ångest

I fredags lämnades tentan in och jag hade en frist i helgen, som bestod av mycket vila i förhoppning om att bli frisk snart. Behöver verkligen träna för att funka i knoppen.

I går så var det dags att börja de nya kurserna. Känner mig fortfarande i chocktillstånd får jag väl erkänna. De kurser jag läser är superintressanta vid första anblick. Om de är det kan jag svara på efter nyår när de är över. Dock är det så extremt mycket att läsa dessa kurser, samtidigt som det är enormt mycket schemalagt.Enormt svårt med pusslandet av tiden känner jag.

Igår kväll och ikväll har jag slagit in litteratur i plast. Ja, lägger jag ner över 1000kr på litteratur för en halv termin vill jag faktiskt ta hand om böckerna. Sen har jag märkt upp allt som ska läsas resten av terminen. Det tar sin lilla tid, men nu har jag en bas att stå på.

Nu var det bara det där lilla att hinna läsa också.

Ni kanske är intresserade av vad för kurser det är nu, som verkar köra skiten ur mig? Det är Lantbrukets Ekonomi och Politik samt Globalisering. Sjukt matnyttiga och bildande kurser. Dock känns det just nu som att jag borde låsa in mig på mitt rum och komma ut först i januari när allt är klart.

Imorgon är det Näringslivsdag på skolan och då ska jag gå och se om man kan träffa möjliga framtida arbetsgivare. En av mina klasskompisar har varit med och anordnat det hela. Hon har bett mig att fota och det kan jag ju inte säga nej till. Batteriet är på laddning, ska fixa lite annat innan sängen väntar. Som vad jag ska ha på mig imorgon, som är presentabelt. Ladda över gamla bilder från kameran, tömma mobilen på bilder, så även den går att använda. Ställa klockan, så jag kommer upp. Kom just på att morgonen faktiskt börjar med utvecklingssamtal för min äldsta.

Fullt ös helt enkelt.

Och KUL!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar