26 januari 2015

Är vi tillbaka?

Det tar inte så värst lång tid innan jag saknar bloggen och möjligheten till att skriva fritt. Det är två helt olika saker att skriva för bloggen eller en hemtenta såklart.

Hur som helst är det skönt att känna att fingrarna spritter. Jag vill skriva om jag bara hittar lite tid.

Det som är extra roligt med det här är att samma dag som jag tänker att jag saknar bloggandet dimper ett mail ner i inboxen. Det är en person som ramlat in på vår blogg och känner sig intresserad av att skriva hos oss.

Så nu får vi lite nytt blod på ekovaltliv-tåget. Förhoppningsvis väcker det energin hos mig, men kanske även våra andra skribenter.... Det återstår att se.

Hur som helst, så vill jag välkomna Satur! Han har ett intresse för ett självförsörjande jordbruk och jag ser fram emot att läsa hans inlägg. Jag tror det blir både spännande och lärorikt.

Vill ni veta mer om Satur så har han precis som oss andra en egen presentation, så det är bara att gå in och läsa den.

1 kommentar:

  1. Tack, ska bli kul att dela med mig av vad jag vet och kan. I skrivande stund förstår jag dock inte ett unz hur jag ska ta mig till maskinellt för att vara del av sidan, ser mest ut som en täckmantel när jag ser mitt namn på "headern" ... att jag inte är medlem(?) i bloggen...
    Mvh
    Satur
    Godnatt

    SvaraRadera