08 februari 2015

Aktivitet en helg i februari när liwaliv är hostig

Hostan från förra veckans sjuka vill inte ge med sig. Jag går runt och hostar och nyser och känner mig rätt så trött på att må dåligt. Vill ju träna, testa mina längdskidor jag införskaffade under mellandagarna. Ja, det finns en hel del saker jag hellre skulle göra än att vara sjuk. Men som bonusbarnet uttryckte igår att det värsta med vintern är att man är så mycket mer sjuk än på sommaren. Det har hon ju rätt i.

Jag har ändå varit rätt så produktiv. Pluggandet blir ju liksom inte gjort av sig själv så har läst två böcker under helgen och ska i eftermiddag försöka sammanfatta det på en A4 sida. En av böckerna jag läst handlade om dammar i världen och hur det påverkar ekosystemen. Högst deprimerande läsning får jag erkänna. Men även högst viktig läsning! Det blir en tuff utmaning att sammanfatta på en sida.

Strax ska jag iväg på möte med mitt odlingslag. Det är första mötet för säsongen. Vi ska fundera på vad som gick bra och vad som gick mindre bra förra säsongen. En inventering av fröer, samt koll i frökatalogerna för nybeställning ska vi försöka hinna med. Snötäcket är tjockt ute, men det är bra härligt att börja planera för en ny odlingssäsong!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar