16 februari 2016

Tillbaka?

Jag velar....
Jag är en velare i vissa lägen....

Jag har stängt ner vår facebooksida för det verkar lönlöst att ha den där när vi ändå aldrig uppdaterar.

Jag har ännu inte stängt ner vår instagram för jag tycker ändå om de bilder som finns där.

Jag funderar på om jag ska släcka ner bloggen helt.

Gör ingenting..

Sen känner jag att jag kanske ska börja skriva igen.

Så, som sagt velar.

När jag startade bloggen för en halv evighet sen hade jag helt andra tankar och idéer, men kärnan kvarstår ju. Det känns bara som att det runnit mycket vatten under broarna och jag vet inte vad jag vill berätta om här.

Kanske vill jag berätta mer om mitt liv som student och mamma? Men det blir inte så roligt just nu, för det är dags för mig att skriva uppsats och jag vill inte skriva om det här direkt..det ska ju ner i en uppsats.

Kanske vill jag berätta mer om mina drömmar om framtiden på ett personligt plan med ett lågenergihus på landet med ett arbete som är flexibelt och utvecklande. Hmm, ja men nu var det ju berättat. Går det att berätta så mycket mer om drömmarna när de inte är speciellt nära i min framtid? Ja, kanske det. Jag kan kanske berätta om hur vi försöker spara och vad vi gör för att hålla våra kostnader nere?

Kanske ska jag berätta mer om mitt driv till att odla i kollektiv för att lära mig saker? Men vi har ju en egen hemsida och blogg, så det kanske platsar bättre där egentligen? Eller så kanske det går att skriva på båda ställena? Eller så kan jag i den här bloggen berätta om hur jag försöker ta hand om maten. Hur förvarar vi allt, vad lagar vi för mat av det vi skördat?

Grönsaker som till slut tas om hand efter att ha bott i förråd och balkong i en evighet. Detta är taget i november.
Kanske ska jag bara berätta om hur jag försöker lära mig och hur jag försöker förändra mitt liv till att vara mer hållbart? Hmm, ja.... det var ju lite därför jag startade den här bloggen för från första början!!


Är jag tillbaka? Är vi tillbaka? Har jag ork? Har vi ork? Ingen aning.

Jag är fortfarande fast i rundgång. Men kanske skulle det vara skönt att skriva av sig någonstans där det inte ska vara akademiskt, men inte heller som en personlig dagbok?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar